top of page
POP_Tiny_House×ISUZU_FB_poszt_1200×1500px_220322.png

ISUZU X POP TINY HOUSE ROADSHOW (2022.04.01- 04.10.)

2022. április 1. és 10. között roadshowra indulunk Észak- és Nyugat-Dunántúlon, hogy minél többen megismerhessétek a TINY HOUSE különleges életérzését. A kereken guruló mobilházak mozgatásához egy igazán rátermett útitársra van szükségünk, amit meg is találtunk az ISUZU D-MAX modelljében.

 

Hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdésetek szakértőkkel várunk a helyszínen és NYEREMÉNYJÁTÉKKAL is készülünk. A FŐDÍJ egy páros pihentető hétvége a nyertes által választott Tiny House-ban a Dunakanyarban vagy Káptalantótiban! Részletek HAMAROSAN!

 

FONTOS INFORMÁCIÓ
A szakértők 12:00 és 18:00 óra között várják az érdeklődőket, az esemény ezekben az órákban látogatható.

Április 3-án (vasárnap) Káptalantótin az esemény a többi naphoz képest korábban kezdődik, a Liliomkerti piacon 7:00 és 14:00 óra között látogatható az esemény

 

KELL EGY ERŐS KISÉRŐTÁRS
Nélkülözhetetlen egy pick-up, amiben kellő erő lakozik ahhoz, hogy bárhová elköltöztethesd új otthonod - a Mátrától az Alföldön át a Balatonig. Különösen strapabíró járműre van szükség, ami képes akár egy szántőföldön vagy egy kavicsos emelkedőn is biztonsággal átjutni. Itt jön a képbe az ISUZU D-MAX >>> https://www.isuzu4x4.hu/dmax

 

NYEREMÉNYJÁTÉK
Szívesen kipróbálnád, milyen egy TINY HOUSE-ban ébredni? KÉSZÍTS EGY SZELFIT a helyszínen, töltsd fel a képet kommentben az ISUZU, POP Tiny House vagy az eseményben található poszt alá, használd a #TinyHousexISUZU hashtaget és nyerj egy páros hosszúhétvégét a Dunakanyarban vagy Káptalantótiban!

ROADSHOW HELYSZÍNEK:

1643886729096.jpg

Telefonszám:

E-mail 

KÖVESS

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page